Verhoeven fysiotherapie

Is jouw lichaam al zomer klaar?

Geplaatst op

Met de zomer voor de deur is het natuurlijk belangrijk om weer helemaal zomerklaar te zijn. Zeker voor vrouwen is het een belangrijk moment om weer mooi te kunnen stralen in je zomerjurk en uiteraard in je zwemkleding. Maar welke stappen moet je maken om een summer ready lichaam te creëren? In deze blog geven we je graag wat handige tips waarmee je stralend en zelfverzekerd de zomer door gaat komen.

Een beginnend tintje

Nu de sombere dagen eindelijk weer voorbij zijn, is het weer tijd om te stralen. Na weinig zon te hebben opgenomen zul je merken dat je huid wat aan de witte kant is. Het is dan ook een handige tip om in het begin van de zomerperiode eens langs de zonnebank te gaan. Hiermee zorg je voor een beginnend tintje aan de huid die ervoor zorgt dat je een gezondere uitstraling krijgt. Tevens laat je je huid alvast wennen aan de zonnestralen en kun je verbranding aan de huid voorkomen. Uiteraard is het verstandig om je altijd even goed in te smeren, zeker in het begin van de zomerperiode. 

Je voeten laten stralen

Geef je voeten weer even wat meer aandacht! Met de zomerdagen zul je vaker sandalen en slippers dragen waardoor je voeten weer wat meer in zicht zijn. Zorg voor je voeten met bepaalde crèmes en zorg dat je het eelt van je voeten een beetje vermindert. Daarnaast is het natuurlijk een extra leuk gezicht als je je nageltjes netjes gelakt hebt. Dit staat elegant en netjes en straalt verzorging uit.

Gladde benen

De meeste vrouwen laten de haargroei van de benen voor wat het is met de winterdagen. Uiteraard omdat de benen altijd bedekt zijn en het dus niet echt nodig is. Maar nu de zomerdagen weer van start zijn gegaan is het natuurlijk wel belangrijk om je benen weer bij te werken. Behaarde benen bij vrouwen zijn namelijk niet bepaald charmant. Vind je het vervelend om je benen steeds weer te moeten scheren? Overweeg dan eens een  Laserontharing in Amsterdam. Hierdoor heb je altijd gladde benen en hoef je er niet meer naar om te kijken, ideaal toch?

Hydrateer je huid

Dan is het nog aan te raden om je huid goed te hydrateren om een gezonde uitstraling te behouden. Je hebt hier meerdere soorten crèmes en bodylotions voor, maar door elke dag genoeg te drinken kom je ook al een heel eind.

Gerelateerde berichten

Effectief omgaan met chronische pijn: Tips en strategieën voor verbetering van kwaliteit van leven

Het omgaan met chronische pijn kan een uitdaging zijn die verschillende aspecten van het dagelijks leven beïnvloedt. Hier delen we van Trinn Zorg...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van fysiotherapie. Een huisarts kan je doorverwijzen wanneer je klachten ervaart.

Contactgegevens

Via info @ verhoevenfysiotherapie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden