Verhoeven fysiotherapie

Je weer lekker in je vel voelen, het kan sneller dan je denkt

Geplaatst op

Verschillende behandelingen zijn mogelijk als je niet lekker in je vel zit. Het is dan mogelijk om gewoon je weer beter te voelen. Hoe dat kan nemen we in deze blog met je door. Blijf niet met problemen doorlopen, zoek hulp want die kun je echt krijgen wanneer het nodig is. We raden je aan om bij lichamelijke en mentale problemen contact op te zoeken met de huisarts Wanneer deze jouw doorverwijst is het mogelijk om eerder en beter zorgkosten vergoed te krijgen.

Problemen met je gebit 

We beginnen direct maar even met een uitzondering op de huisartsbezoekregel, wanneer je problemen hebt met je gebit, als het gaat over de esthetiek bijvoorbeeld, dan is het mogelijk om verschillende behandelingen bij de tandarts te laten doen. Bij tandarts utrecht helpen ze je graag aan je ideale gebit. Ze doen dit door middel van facings, tandenbleken en eventueel een beugel. Facings zijn schildjes die op maat gemaakt worden en voor je tanden geplaatst worden. Tanden bleken gaat bij de tandarts met peroxide en een beugel spreekt voor zich.

Psychiater / psycholoog 

Wanneer je mentale problemen hebt dan is het mogelijk om een psycholoog of psychiater te bezoeken, dit kun je het beste doen via de huisarts in verband met zorgkosten vergoedingen. Deze experts hebben een goede opleiding gehad en weten hoe ze jou moeten behandelen bij bepaalde persoonlijkheidsstoornissen of andere zaken die er op het mentale gebied spelen. Veel mensen blijven er lang mee rondlopen en doen alles zelf en durven geen hulp te vragen of denken dat het bij hen niet erg genoeg is of al dat soort dingen meer. Gelukkig is het voor iedereen mogelijk om hulp te zoeken zodat je snel van je problemen af kan zijn. Natuurlijk moet je het uiteindelijk wel zelf doen, maar met hulp, want de mensen kunnen jou de deuren laten zien maar je moet wel zelf de durf hebben om er doorheen te lopen.

Gerelateerde berichten

Oefentherapie mensendieck in Castricum: een pad naar bewust bewegen

In het hart van Castricum, een stad bekend om haar groene landschappen en rustige kustlijn, vindt men een bijzondere vorm van zorg die zich richt op...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van fysiotherapie. Een huisarts kan je doorverwijzen wanneer je klachten ervaart.

Contactgegevens

Via info @ verhoevenfysiotherapie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden