Verhoeven fysiotherapie

Maak jouw spa ervaring compleet

Geplaatst op

Het drukke werkleven zorgt vaak voor stress en kan soms best wat spanning veroorzaken. En uiteraard is dat iets wat je het liefst wilt voorkomen. Hotel & Wellness Zuiver helpt je hier graag bij. Bij zuiver is een groot aanbod aan behandelingen en massages voor de ultieme ontspanning. En met een breed assortiment bedoelen we dan ook echt een breed assortiment! Buiten dat het natuurlijk heerlijk is om een weekje hotel en spa te beleven kan een avond/dag soms al genoeg zijn om je te verlossen van al jouw stress.

Ontspan en geef je over

Om te beginnen is het eerste doel van een massage uiteraard totale ontspanning en zoals de naam het al zegt kun je dan lekker voor een echte ontspanningsmassage gaan. Dit is een wat zachtere massage die je rustig laat ontspannen en tevens goed helpt bij slapeloosheid. Daarnaast zou je ook voor een hot stone massage kunnen kiezen. Dit is massage met warme stenen die op specifieke punten worden geplaatst om ervoor te zorgen dat je lichaam een ontgift proces in werking brengt. De warmte van de stenen dringen diep door in de spieren. De warme stenen zorgen dan ook voor een warm aangenaam en ontspannen gevoel. Dan is er ook nog een traditionele geneeswijze die al honderden jaren wordt gebruikt om de balans in het lichaam te herstellen. Deze massage wordt de ayurvedische massage genoemd. Het is een massage waarbij 32 verschillende kruiden voor de warme olie word gebruikt om jouw lichaam de ultieme ontgiftende werking te geven. Waarbij je lichaam en geest volkomen ontspannen raken.

Effectieve behandeling nodig?

Maar dat was nog niet alles wat de Zuiver hotel Amsterdam te bieden heeft. Ook zijn er massages die meer werking hebben tot een specifieke plek en ook zeker een hardere aanpak hebben waar sommige mensen liever een voorstander van zijn. Eén van deze methodes is bijvoorbeeld de Japanse massage – Shiatsu. Deze massage wordt met vinger- duimdruk technieken behandeld op specifieke drukpunten van het lichaam. Hiermee wordt de lichaamsbalans gecorrigeerd. Ook is een sportmassage erg prettig als je lichamelijk erg actief bent in het dagelijkse leven. Deze massage voorkomt spierpijn en blessures. En bevordert de doorbloeding en stofwisseling in het lichaam. Mocht je het meer in specifiek je voeten hebben, dan kun je ook kiezen voor een voetreflex massage. En voor de toekomstige moeders onder ons is er een speciale zwangerschap massage aanwezig. Want als er iemand een massage kan gebruiken.. Na al deze soorten massages is er nog één optie om jezelf nog extra te verwennen! met de zuiver ‘deluxe massage’ kun je pas echt weg dromen. Met een lichaamsmassage waarbij ook de hot stones worden bij gevoegd en met als kers op de taart nog een gezichts- en hoofdhuidmassage erbij. Wat wilt een mens nog meer.

Gerelateerde berichten

Oefentherapie mensendieck in Castricum: een pad naar bewust bewegen

In het hart van Castricum, een stad bekend om haar groene landschappen en rustige kustlijn, vindt men een bijzondere vorm van zorg die zich richt op...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van fysiotherapie. Een huisarts kan je doorverwijzen wanneer je klachten ervaart.

Contactgegevens

Via info @ verhoevenfysiotherapie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden