Verhoeven fysiotherapie

Wat doen fillers voor me?

Geplaatst op

Lees snel mee in deze blog over de voordelen van fillers voor je uiterlijk. Een nieuwe, sprankelende uitstraling is wat je wilt wanneer je na een lange tijd van hectisch werken en misschien zware jaren weer een beetje tot rust gekomen bent. Fillers kunnen je jouw oorspronkelijke sprankeling weer teruggeven. Lees snel verder en doe je voordeel met onze tips.

De functie van fillers

De laatste jaren zijn fillers erg populair geworden. Ze voorzien in een behoefte om weer sprankelend en jong te zijn. In de loop der jaren maak je veel mee. Misschien heb je een moeilijke tijd achter de rug, op wat voor manier dan ook? Dat soort periodes zul je terug gaan zien in je uitstraling. Misschien heb je meer rimpels gekregen of juist volumeverlies in je gezicht, omdat je afgevallen bent door de stress. Onder de ogen kun je ook door ouderdom volume verliezen. Dit laatste is met fillers te corrigeren.

Lichaamseigen stof

Fillers waren niet altijd een veilige optie om je gezicht weer volume terug te geven, want er waren eerst permanente fillers. Deze zijn uiteindelijk in Nederland verboden vanwege de vele complicaties die ze veroorzaakten. Tegenwoordig zijn de fillers niet-permanent. Dit wil zeggen dat de stoffen afgebroken worden door het lichaam, waardoor je om de zoveel tijd opnieuw fillers moet laten zetten. Dit gebeurt met een klein naaldje. De dokter spuit de lichaamseigenstof, een speciaal zuur, in het te behandelen gebied. Dit zuur trekt vocht aan en vult zo een leegte op.

Lippen laten doen

Met fillers is het bijzonder gemakkelijk om de lippen te laten behandelen. Zo zijn er veel vrouwen die hun lippen groter laten maken, omdat dit een schoonheidsideaal is. Na zoveel tijd herhalen ze de behandeling om de resultaten op peil te houden. Dus als je er eenmaal mee begint, dan zul je vaker langs gaan bij de kliniek. Het is wel zo, dat resultaten langer zichtbaar blijven na de eerste herhaalbehandeling.

Gerelateerde berichten

Oefentherapie mensendieck in Castricum: een pad naar bewust bewegen

In het hart van Castricum, een stad bekend om haar groene landschappen en rustige kustlijn, vindt men een bijzondere vorm van zorg die zich richt op...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van fysiotherapie. Een huisarts kan je doorverwijzen wanneer je klachten ervaart.

Contactgegevens

Via info @ verhoevenfysiotherapie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden