Verhoeven fysiotherapie

Wat heb ik aan een cosmetische behandeling?

Geplaatst op

Een cosmetische behandeling is een manier om weer helemaal mee te doen met de schoonheidscultuur die heerst in de verwesterde wereld. Het is daar belangrijk om een uiterlijk te hebben dat lang jeugdig en fris oogt. Dit betekent niet dat je er uit moet zien als een wassenbeeld. Tegenwoordig kijken we toch iets realistischer tegen deze zaken aan. Lees snel verder en doe je voordeel met onze tips.

·        Frisse blik

Na verloop van tijd zul je te maken krijgen met een vermoeide blik door ouderdom. Je kunt last krijgen van hangende oogleden. Deze kunnen lastig zijn, bijvoorbeeld omdat je minder makkelijk kunt lezen of hoofdpijn krijgt. Gelukkig kun je met een ooglidcorrectie je frisse blik weer terugkrijgen. Het ooglid wordt daarbij strakker richting de wenkbrauw gebracht, zodat je jonger oogt.

·        Botox

In de jaren tachtig is het middel Botox ontwikkeld. Een middel waarmee je rimpels kun laten vervagen. Hoe werkt dit? Heel gemakkelijk: de spieren onder de huid (van je gezicht) worden met Botox geïnjecteerd. Zo bewegen ze minder. Het resultaat hiervan is dat de huid boven de spieren tot rust komt, waardoor rimpels vervagen of verdwijnen. Dit zorgt voor de jeugdige uitstraling die veel mensen najagen.

·        Fillers

Met fillers zijn heel andere resultaten te behalen. Je kunt namelijk volume terugbrengen in het gezicht met behulp van deze cosmetische behandeling. Ook in de lippen worden vaak fillers gespoten, om zo dikkere lippen te krijgen.

Dit zijn drie populaire cosmetische behandelingen die er voor kunnen zorgen dat je jij weer een frisse uitstraling krijgt. Deze frisheid terugbrengen, dat is het doel in de cosmetische industrie van vandaag de dag. Gedoseerd gebruikmaken van de middelen: ‘Mooi oud worden’, wordt er ook wel gezegd.

Conclusie

Cosmetische behandelingen kunnen voor een grote verbetering in het uiterlijk van mensen zorgen. Daarom is het belangrijk om een expert te laten kijken naar je wensen, zodat deze ze kan toetsen aan realistische mogelijkheden van de diverse behandelingen. Kijk altijd goed of je een cosmetische behandeling bij een topper laat doen of dat het een ‘prijsvechtkliniek’ is waar je aanklopt voor een behandeling. Is de behandeling bijzonder goedkoop, doe het dan niet, want medische behandelingen zijn doorgaans niet goedkoop. Dat is de waarschuwing die we je mee willen geven.

Gerelateerde berichten

Oefentherapie mensendieck in Castricum: een pad naar bewust bewegen

In het hart van Castricum, een stad bekend om haar groene landschappen en rustige kustlijn, vindt men een bijzondere vorm van zorg die zich richt op...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt verwachten in de wereld van fysiotherapie. Een huisarts kan je doorverwijzen wanneer je klachten ervaart.

Contactgegevens

Via info @ verhoevenfysiotherapie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden